Midenbouw: Don en Sjon en de 7 pissebedden

Gepubliceerd op 12 mei 2024 om 17:30

Middenbouw: Don en Sjon en de zeven pissebedden – Catharina Valckx

 

Pissebedden; ga buiten op zoek naar pissebedden. Je kunt ze zoeken onder stenen en boomschors. Kijk hoe ze bewegen en hoe ze er uit zien. Teken de pissebedden na, gebruik eventueel een vergrootglas.

 

Brief schrijven; schrijf een brief of maak een mooie kleurplaat/tekening. De Schrijfvriend heeft mooie ansichtkaarten die je in kunt kleuren. Als je een kleurplaat inkleurt, probeer ieder vakje zo precies mogelijk in te kleuren. Zoek het adres op, plak een postzegel en stuur de brief met de post. Is de brief of kaart voor iemand in jouw buurt, dan kan je deze zelf bezorgen.

 

Dansen; zet een lekker dansmuziekje aan en ga lekker dansen op de muziek. Wissel van muziekstijlen en probeer bewegingen te bedenken die hierbij passen.

 

#beweegplein #boekenbingo #bewegenisgezond #buitenspelenisgezond #buitenspelen #dynamischeschooldag #buitenisgezond #fijnemotoriek #grotemotoriek #boekenlezenisleuk #bewegenmetplezier #bewegenmetboeken #bibliotheekdrenthe #bibliotheekgroningen #oogmotorischeontwikkeling #schrijfmotorischeontwikkeling #wereldoriëntatie #natuuronderwijs

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.