Boekenbingo 2024

Gepubliceerd op 8 mei 2024 om 10:30

Beweeg mee met de Boekenbingo 2024

Heerlijk vind ik het om boeken te lezen in een vakantie. En als het weer niet echt meewerkt, dan kom ik nog meer aan lezen toe. Ieder jaar in december start de Boekenbingo van www.boekenbingo.nl, hierin staan 60 boeken (20 per onderbouw/middenbouw/bovenbouw) die je kunt lezen. Hierdoor lees ik heel veel verschillende boeken en dus ook boeken die ik anders nooit zou gaan lezen.

Bij ieder boek die ik lees probeer ik beweegactiviteiten te bedenken. Dit zijn activiteiten voor de grote of de fijne motoriek, oogmotoriek, voor op school/thuis, buiten of in de gymzaal en soms voor bewegend leren. Op deze manier geef ik een boek een andere dimensie mee en hoop ik dat kinderen lezen leuker gaan vinden.

De komende tijd probeer ik iedere week 3 boeken (uit iedere bouw één) kort uit te werken met activiteiten om zo mijn BINGO! te kunnen volmaken en jullie op leuke ideeën te brengen bij ieder boek.

#beweegplein #boekenbingo #bewegenisgezond #bewegendleren #buitenspelenisgezond #buitenspelen #dynamischeschooldag #buitenisgezond #bewegenindeklas #fijnemotoriek #grotemotoriek #boekenlezenisleuk #bewegenmetplezier #bewegenmetboeken #bibliotheekdrenthe #bibliotheekgroningen #bewegendrekenen #bewegendtaal #oogmotorischeontwikkeling

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.